VOORGERECHTEN

1. - FETA

schapenkaas
  6,50

2. - TZATZIKI

yoghurt, komkommer en knoflook
  6,50

3. - ELJES PIPERIES

olijven en groene pepers
  6,50

12. - DOLMADAKIA

wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt
  8,25

13. - KEFTEDAKIA

gebakken gehaktballetjes in tomatensaus
  7,25

14. - FETA SAGANAKI

gebakken feta met tomatensaus
  8,25

20. - MIDIA SAGANAKI

gebakken mosselen in een licht pikante saus
  10,00

21. - GARIDES SAGANAKI

gebakken garnalen in een licht pikante saus
  10,25

SALADES

24. - CHORIATIKI

Griekse dorpssalade met feta
  6,75

25. - KOMKOMMER/TOMAATSALADE

met dressing
  6,00

VISGERECHTEN

40. - GARIDES SAGANAKI

gebakken garnalen in licht pikante saus
  20,50

41. - SOLOMOS

gestoofde zalm van de grill met dille citroensaus
  20,50

44. - MIDIA SAGANAKI

gebakken mosselen in een licht pikante saus
  18,50

VLEESGERECHTEN VAN DE GRILL

47. - GIROS SCHOTEL

geroosterde stukjes varkensvlees
  15,25

50. - SOUSOUKI / GIROS SCHOTEL

2 sousoukis met giros
  15,50

51. - SOUVLAKI / GIROS SCHOTEL

2 souvlaki met giros
  15,50

52. - BIFTEKI JEMISTO SCHOTEL

gekruid gehakt gevuld met feta
  16,75

55. - IRAKLIS SCHOTEL

1 sousouki, 1 souvlaki, 1 steak, giros
  16,75

58. - VARDARI SCHOTEL

1 kipfilet, 1 souvlaki, 1 steak, giros
  16,75

64. - SOUVLAKI SPECIAAL

spies van tournedos, varkenshaas, paprika en uien
  20,50

66. - SOUVLAKI SALONIKA

spies van varkenshaas, paprika, uien en giros
  20,50

67. - KOTA

kipfilet bereid in de pan met paprika en uien in een pikante tomatensaus
  18,50

80. - BEKRI MEZE

schotel van de gezellige drinker, varkenshaas bereid in de pan met paprika en uien in een licht pikante tomatensaus
  20,50

SCHOTELS VOOR TWEE OF MEER

FAMILIESCHOTEL

sousouki, souflaki, steak, kipfilet, giros en dorpssalade
  19,75  p.p.

SCHOTEL VAN HET HUIS

sousouki, varkenshaas, kipfilet, tournedos, moussaka, giros en dorpssalade
  23,75  p.p.

OVENSPECIALITEITEN

74. - MOUSSAKA

gekruid gehakt, aubergines en aardappelen met een laagje bechamelsaus
  16,75

SPECIALITEITEN

82. - PLATO AFENDIKOU

schotel van de baas, tournedos bereid in de pan met paprika en uien in een licht pikante saus
  21,75

VEGETARISCHE SCHOTELS

87. - MOUSSAKA

bestaande uit aardappelen, aubergines, courgettes, tomaten, feta en bechamelsaus, geserveerd met rijst
  16,75

VOOR DE KLEINTJES TOT TWAALF JAAR

89. - ZENO

1 souvlaki, giros, frites en appelmoes
  8,25

90. - JOTTA

1 sousouki (gekruid gehakt), giros, frites en appelmoes
  8,25

BIJGERECHTEN

29. - TZATZIKI

  4,50

30. - KNOFLOOKSAUS

  1,25

31. - MAYONAISE

  0,75

31A. - PIKANTE SAUS

  1,25

32. - RIJST IN TOMATENSAUS

  4,75

33. - FRITES

  4,75